Organisator

Meer bereik voor jouw event!

Livestreams en terugkijken GRATIS toegankelijk!

Professionele livestreams

Upgrade jouw event, zowel online als offline!

Powered by InBeeld.tv!

Transformeer jouw evenement in een onvergetelijke ervaring met onze uitgebreide diensten en maak van elke wedstrijd een sensationele showcase. Ontdek de voordelen van onze unieke aanpak en laat InBeeld.tv jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen.

Livestream – powered by inbeeld.tv pakket:

WAT WIJ BIEDEN

Met het Livestream – Powered by InBeeld.tv pakket krijg je toegang tot een scala aan mogelijkheden om jouw evenement te laten stralen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Gratis Live Kijken & Terugkijken:

Maak jouw evenement toegankelijk voor iedereen! Bied deelnemers en fans de vrijheid om live mee te kijken en het spektakel later kosteloos terug te beleven.

Eigen Event Pagina op InBeeld.tv:

Geef jouw evenement een exclusief podium met een toegewijde pagina op InBeeld.tv. Hier kunnen deelnemers en toeschouwers alle details en hoogtepunten van jouw evenement vinden.

Platform InBeeld.tv:

Presenteer jouw uitzending op het professionele platform van InBeeld.tv, waardoor jouw evenement de aandacht krijgt die het verdient.

Gereduceerd Tarief:

Presenteer jouw uitzending op het professionele platform van InBeeld.tv, waardoor jouw evenement de aandacht krijgt die het verdient.

Technische Setup

Onze technische ondersteuning omvat een bediende camera op een vaste plek, inclusief 8 draaiuren, inclusief koppeling met geluid en microfoon voor achtergronden.

Sponsor Exposure

Breng sponsors in beeld en profiteer van maximale exposure voor jouw organisatie. Het Livestream – Powered by InBeeld.tv pakket biedt mogelijkheden om sponsors op een unieke manier te presenteren.

Rapportage na Afloop

Ontvang een uitgebreide rapportage na afloop van het evenement om inzicht te krijgen in de impact van jouw livestream.

Social Media Aankondigingen

Bereik een breed publiek met aankondigingen op Facebook en Instagram voorafgaand aan elk evenement.

Wij richten ons op de amateursport die ambitie heeft!
Voor alle sporten waar de deelnemers meer bezoekers willen bedienen en niet alleen op het event zelf. Ook live InBeeld zijn in de keuken of woonkamer. Live op afstand te volgen of uiteraard later terug te kijken.

IK WIL GRAAG INBEELD.TV AAN MIJN VOLGENDE EVENT KOPPELEN

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 0 tot 1000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.