OVER ONS

Betreed de wereld van een grenzeloze sportbeleving met InBeeld.tv, waar toegankelijkheid onze kernwaarde is. Dit doen we door elke deelnemer en toeschouwer de vrijheid te geven een gratis account aan te maken, waarmee ze onbeperkt kunnen genieten van live- en teruggekeken livestreams. Voor organisaties bieden we een unieke kans: organiseer tegen een gereduceerd tarief een adembenemende livestream en breng je evenement tot leven met InBeeld.tv.

Ons streven is: de amateur- en topsport met ambitie tot leven brengen, verenigingen ondersteunen bij het betaalbaar, compleet en professioneel zichtbaar maken van hun events. Geef deelnemers, trainers, familie en alle betrokkenen de mogelijkheid om op afstand live mee te kijken en achteraf te kunnen genieten van de prestaties. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Beeld.tv.

Laten we samen de mogelijkheden verkennen! Nodig ons uit voor een inspirerende ontmoeting en ontdek hoe we jouw evenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Kennismaken? Wij komen graag op de koffie om van gedachtes te wisselen!

Pim Heek (commercieel)
Phone icon - Free download on Iconfinder+31 (0) 627461132
Mail 5 Icon - Free Icons pim@inbeeld.tv

 

Naam(Vereist)
Vraag of aanmelden
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.