‘POWERED BY’ actie 2024 – gratis grootsponsor t.w.v. €250,-

 

Claim jouw korting op ons ‘Powered by pakket’: Ontvang de eerste groot sponsorpakket (t.w.v. €250,-) helemaal gratis en geniet van de reguliere 50% organisatiekorting op de overige sponsorpakketten! Meld je evenement vóór 31 maart 2024 aan en benut deze geweldige kans. Jouw sponsors verdienen de spotlight en jij verdient extra voordeel.

Aarzel niet en profiteer nu! Ook al is jouw event verder op in het jaar vraag naar de mogelijkheden.

Powered by InBeeld.tv!

Transformeer jouw evenement in een onvergetelijke ervaring met onze uitgebreide diensten en maak van elke wedstrijd een sensationele showcase. Ontdek de voordelen van onze unieke aanpak en laat InBeeld.tv jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen.

Livestream – Powered by InBeeld.tv pakket:

WAT WIJ BIEDEN

Met het Livestream – Powered by InBeeld.tv pakket krijg je toegang tot een scala aan mogelijkheden om jouw evenement te laten stralen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Gratis Live Kijken & Terugkijken:

Maak jouw evenement toegankelijk voor iedereen! Bied deelnemers en fans de vrijheid om live mee te kijken en het spektakel later kosteloos terug te beleven.

Eigen Event Pagina op InBeeld.tv:

Geef jouw evenement een exclusief podium met een toegewijde pagina op InBeeld.tv. Hier kunnen deelnemers en toeschouwers alle details en hoogtepunten van jouw evenement vinden.

Platform InBeeld.tv:

Presenteer jouw uitzending op het professionele platform van InBeeld.tv, waardoor jouw evenement de aandacht krijgt die het verdient.

Gereduceerd Tarief:

Presenteer jouw uitzending op het professionele platform van InBeeld.tv, waardoor jouw evenement de aandacht krijgt die het verdient.

Technische Setup

Onze technische ondersteuning omvat een bediende camera op een vaste plek, inclusief 8 draaiuren, inclusief koppeling met geluid en microfoon voor achtergronden.

Sponsor Exposure

Breng sponsors in beeld en profiteer van maximale exposure voor jouw organisatie. Het Livestream – Powered by InBeeld.tv pakket biedt mogelijkheden om sponsors op een unieke manier te presenteren.

Rapportage na Afloop

Ontvang een uitgebreide rapportage na afloop van het evenement om inzicht te krijgen in de impact van jouw livestream.

Social Media Aankondigingen

Bereik een breed publiek met aankondigingen op Facebook en Instagram voorafgaand aan elk evenement.

slechts € 650

Claim hier het Powered By InBeeld.TV Pakket

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 0 tot 1000.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GRATIS GROOT SPONSORPAKKET

VERGROOT NAAMSBEKENDHEID

EXPOSURE TIJDENS EVENEMENT EN ONLINE

BEREIK JOUW DOELGROEP

Wij richten ons op de amateursport die ambitie heeft!
Voor alle sporten waar de deelnemers meer bezoekers willen bedienen en niet alleen op het event zelf. Ook live InBeeld zijn in de keuken of woonkamer. Live op afstand te volgen of uiteraard later terug te kijken.